TE-AI INSCRIS!

 

start BBU

Tichetul de acces workshop

Apasand butonul de mai jos  ai acces la tichetul tau pentru workshopul Start BBU.

Salveaza/printeaza tichetul pentru acces.

Fieare tichet are un numar serial corespondent cu datele tale de email. In anumite conditii speciale si de forta majora, ne rezervam dreptul de a anula evenimentul si de a returna valorea tichetului. Singurele obligatii ale CoEvolve se rezuma la valoarea tichetului.

Profilare Performanta & Valori

Esti printre primii 25 inscrisi si beneficiezi de bonus : Profilul de Performanta.

Pentru sistemul de testarea online a profilului de performanta, motivatie si atitudine in cariera si afaceri – IWAM – si cultura si valori organizationale  – VSQ –  foloseste butonul de mai jos.

NOTA: Inainte sa incepi testarea fixeaza clar contextul de activitate profesionala si imagineaza-ti ca esti in timpul activitatii. Testarea se refera strict la conditii de job, serviciu, munca, activitate profesionala, antreprenoriat. 

Asigura-te ca ai 20 de minute la dispozitie pentru  a finaliza modelul motivational iWAM si 20 de minute pentru  modelul valorilor VSQ.

Dupa finalizarea testarii vei primi un username si password de acces la profilul tau personal.

ATENTIE!!! TESTAREA SE FACE IN CONDITII DE JOB DOAR PE ECHIPAMENTE DESKTOP SI LAPTOP (MAC PC).

Respectand securitatea si confidentialiatea datelor  si informatiilor tale iti dai acordul prin accesul la  sistemul de testare iWAM si VSQ , ca informatiile tale sa fie procesate statistic pentru a construi Modelul National  al Motivatiei si Valorilor in activitatea profesionala. Cand Modelul National va fi finalizat vei primi o copie pdf.

Totodata iti dai acordul de a primi in perioada urmatoare Newsletter-ul ” HUMAN BUSINESS EXCELLENCE NEWS”

 Succes.

Echipa CoEvolve

powered by AcademiaNLP™ Romania