DESIGN THINKING & NLP

Competente pentru Excelenta

La  Academia NLP Romania inveti si asimilezi Competente si  Modelele NLP de Excelenta pe care le poti aplica (adapta) chiar TU in orice situatie, in functie de context. Si in plus inveti cum sa modelezi = sa copiezi modele de excelenta de la oamenii de geniu din preajma ta sa le recodezi prin reverse engineering si sa le  transmiti mai deapre ca arhiva a excelentei speciei umane.

A Cunoaste, a Asimila, a Proiecta si a Construi Aplicatii NLP de Inalta Performanta si Excelenta Umana este Domeniul Programarii Neuro-Lingvistice si Design Thinking scopul final al atelierelor NLP ale Academiei NLP Romania.

NLP: LIMITLESS TOOLS FOR YOU

ANLP Facebook

 

NLP could be the most important synthesis of knowledge about human communications to emerge since the sixties.

 

Science Digest

A Programa Neuro-Lingvistic inseamna a utiliza tehnologii cognitiv-comportamentale de ultima generatie pentru a obtine rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, in proiectele de Excelenta Personala, Dezvoltare in Cariera sau Performanta Antreprenoriala. Un fel de INGINERIE MICRO-ORGANIZATIONALA aplicata non-aristotelian coevolutiei sistemului complex, lamarckian si departe de echilibru, numit om.

Ovidiu Panea - senior partner Academia NLP

NLP: Pentru Cine? 

INOVATORI / CREATORI

Daca esti un inovator, un creativ/disruptiv, un om de success, sofisticat si activ, cu o inalta stima de sine, ai resursele tale de timp, bani si networking, ai idealuri, ambitii si obiective in viata, un scop clar pe care vrei sa-l realizezi si o dorinta arzatoare pentru inalta performanta. Daca ai in sange o gena de leader si iti plac provocarile. Daca esti deschis la noile tehnologii, la cele mai out-of-the-box” idei si vrei sa experimentezi un upgrade mental care sa-i dea o dinamica exploziva misiunii tale personale, ideilor tale, obiectivelor tale si experientelor tale.

ORIENTATI SPRE REALIZARI

Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile, esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus, prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.Daca esti motivat de dorinta de a-ti realiza obiectivele. Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile. Daca viata ta sociala se reflecta in a te focusa pe locul de munca, business sau acasa. Daca esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus. prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.

EXPERIENTIALISTI

Daca esti motivat de experientele traite personal, esti in cautarea riscului, a excitement-ului, a trairilor offbeat, a viariatiei si unui alt fel de a fi, de face si de a avea. Daca “brandul tau personal” este o expresie a unui bun-gust stilat, a independentei de opinie  si personalitatii tale.
 

PROGRAME CU CERTIFICARI INTERNATIONALE

A invata doar din carti nu face decat sa paraziteze un sistem de educatie de masa ce pregateste oameni sa devina roboti ce lucreaza la banda, hranindu-i artificial cu o mancare informationala premestecata. Sa ne intelegem bine. Sunt PENTRU carti: jumatate din facultate mi-am petrecut-o in biblioteci iar acum am o biblioteca fizica de peste 5000 de volume si o biblioteca virtuala de peste 200.000 de volume cu care interactionez. Sunt pentru citit in masura in care in secolul 21 tehnicile de citire rapida devin un standard de pregatire in curricula scolara din clasele I-VIII. Dar abilitatile si competentele pe care le doresti…Ovidiu Panea - senior partner, Academia NLP Romania

ABILITATILE SE OBTIN DOAR PRIN EXERCITIUL PRACTIC SI PERSONALIZAT SI … PRIN JOACA.

PROGRAME CU CERTIFICARI INTERNATIONALE

1. NLP Practitioner & Performance Coaching Skills, certificat ITANLP (sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP). 

Primul program NLP Practitioner din Romania de Tehnici si Modele Mentale si Neuromusculare de Inalta Performanta corelat cu Tehnici de Performance Coaching – bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, certificare International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP . Competente NLP NEW CODE.

2. MASTER NLP Practitioner & Leadership skills, certificat ITANLP (sub autorizarea ITANLP). 

Primul program NLP MASTER Practitioner din Romania de Tehnici de Modelare si Tehnici de Leadership de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP. Competente extinse NLP NEW CODE.

3. NLP COACH (sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP). 

Inovezi, experimentezi, inveti cum poti creea noi Oportunitati, noi Perspective, noi Resurse, pentru ajuta si sustine atinge performanta si excelenta in viata sau afaceri.

4. Consultant Value Systems Questionnaire – VSQ (sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede).

Competente de profilare live si online a valorilor si culturii organizationala VSQ (Value Systems Questionnaire), analiza si transformare organizationala.

5. Consultant Inventory of Work Attitude & Motivation – IWAM (sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede).

Program masurare online si live, analiza si utilizare a motivatorilor, atitudinii si a altor meta-programe cognitiv comportamentale ce definesc si determina performanta individuala sau de echipa. Aplicatii iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation) in perfromanta in variera si business.

6. Consultant Applied Modeling Performance – AMP (sub autorizarea CoEvolve / Ovidiu Panea si JobEQ Belgia / Patrick Merlevede). 

Program complex de performanta financiara, organizationala si operationala bazata pe tehnici NLP de  inginerie microsociala de performanta aplicata in mediu de afaceri, competente NLP Master si NLP Coach,  VSQ si IWAM Consultant si pe procesele de decodare a modelor de performanta JobEQ si NLP New Code . In parteneriat cu Applied Modeling Perfomance , JobEQ si Abstractio Network.

COMPETENTE pentru Noii Profesionisti

Antreprenorial

Modele si Abilitati NLP de succes financiar pentru Noii Money Makers.

Politician

Abilitati NLP de Putere si Comunicare si Modele de leadership pentru Noii Policymakers.

Liberale

Abilitati NLP de Comunicare si  Modele de performanta pentru Profesii Liberale.

Modele de Auto-Sustenabilitate si Competente NLP Sistemice pentru Noii Leaderi.

Modele si Competente NLP de Performanta Biologica pentru Noii Profesionisti din Sanatate.

Modele si Competente Charismatice NLP pentru Noii Creatori de Trend Cultural.

Post Scriptum

P.S.# 1

Participi la atelierele practice … și nu la un eveniment in care “unu’ vorbeste  si ceilalti scriu in nestire”. De aceea formatul respecta regula trainingului informal din marile corporatii:

702010 learning ornj

70% experienta efectiva “hands-on”, 20 % feedback si 10% teorie.

Cu alte cuvinte, pregateste-te sa lucrezi, sa experimentezi, sa inovezi si pregateste-te sa fi epuizat mental la sfârșitul fiecărei zile. Fiecare sesiune din fiecare modul va începe în fiecare dimineață exact la ora fixata și trebuie să te astepti sa tina pana la 18:00 sau 19:00 in fiecare seara (cu excepția ultimei nopti). Si vrei sa fi acolo cand incepe altfel pierzi un continut si o experienta valoroasa.

Acest lucru înseamnă ca “a face networking” (bisericute) pe holuri si in sala sau a sta la o sueta la cafea, vor fi energic descurajate de către personalul nostru, asa incat te rugam sa nu crezi ca sunt nepoliticosi. Pur și simplu dorim să iti maximizezi investiția pe deplin în aceste programe. Este timp suficient pentru socializare seara și în timpul pauzelor de pranz.

P.S.# 2.

Experienta si formarea este de tip cumulativ asa ca asteapta-te sa folosim ce ai invatat ieri pentru a face exercitiile de azi. Daca nu ai hotararea necesara pentru a fi prezent la TOATE sesiunile poate ca aceste Programe nu sunt pentru tine.

P.S.# 3.

Concentrarea este esentiala cand procesezi un continut atat de mare experiente. Iar invatarea accelerata nu se face fara suportul tau complet si fara efortul psihic de a absorbi informatia externa, de a intelege si a te acomoda cu experientele si schimbarile ce au loc in tine.

Asa ca respectul fata de eforul colegilor este ESENTIAL. Daca nu esti preocupat de asta, aceste programe cu siguranta nu sunt pentru tine.

P.S.# 4.

Uneori transformarea nu este usoara. Iar pentru a putea sa-i ajuti pe ceilalti sa parcurga schimbarea TREBUIE sa incepi cu TINE. Intr-un proces de DEZ-INVATARE, RE-INVATARE. Care poate fi rapid sau mai lent dupa cum tii la convingerile tale limitative :). De fapt cea mai grea conditie pentru a excela.

Dacă ai continuat sa citesti atunci, probabil ca începi să te gandesti ca aceste programe sunt pentru tine.

MEMBRU !

Ca membru al Academiei NLP Romania beneficiezi GRATUIT de un program de Cursuri & Ateliere de asimilare a competentelor NLP, Coaching  & Modelarea Performantei.

Simplu spus:  acces la tehnologii de varf cu rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, pentru proiectele tale de Excelenta Personala sau in Business. 

Cine foloseste NLP

Daca intrebi oamenii de pe strada despre NLP iti vor spune NL… ce? dar daca sapi mai adanc te asteapta cateva surprize de proportii…

 

  • NASA foloseste NLP pentru a proiecta instrumentele,

  • National Health Service din Anglia foloseste NLP petru a imbuntati serviciile oferite pacientilor,

  • Corportatii ca Oracle,IBM, American Express, Apple Computer, Xerox, Merrill Lynch, Mercedes Benz, BMW, Vodafone si multe altele folosesc NLP pentru a imbunatati comunicarea, a construi echipe de performanta sau pentru a creste productivitatea,

  • In Politica (ca exemplu presedintele Obama, si cred ca 2-3 oameni politici de la noi) sau in comunicarea publica, NLP este folosit la greu,

  • in structurile de aparare: dr. John Grinder , co-creator al NLP a lucrat in US Special Forces in Europa in timpul Razboiului Rece,

  • si in multe alte companii prin ceea ce numim NLP Applications: